(Sluiten)

Ik wil hier meer over weten

Vul hieronder je naam, e-mailadres en telefoonnummer in en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Ja, ik wil hier meer over weten!

Neem vrijblijvend en gratis contact met mij op.

Werkwijze aankoopmakelaar Utrecht

Ons tarief berekenen wij op basis van een percentage van het onderhandelde resultaat. Wij kunnen je daarmee de garantie geven dat wij onderhandelen tot de laagste prijs bereikt is. De traditionele aankoopmakelaar berekent zijn tarief op basis van een percentage van de aankoopprijs. Dit vinden wij niet eerlijk, aangezien een hoge aankoopprijs dan gunstiger is voor de makelaar.


Naast onderhandelen, schakelen wij voor jou een NVM-taxateur en een bouwkundig specialist in.


Je vindt onze werkwijze op deze pagina in stappen uitgelegd.

Contact met de verkopende partij

Zodra wij van jou een opdracht krijgen, nemen wij contact op met de verkopende partij. Wij voorkomen hiermee dat iemand anders er met de woning vandoor gaat. Vriendelijk en collegiaal contact is van belang voor een prettige samenwerking tussen ons en de verkopende partij.

 

Resultaatscan

Vervolgens voeren wij een gratis resultaatscan uit. Wij voeren namens jou de onderhandelingen en weten dan binnen een paar dagen (meestal binnen 3 à 4 dagen) waar de beste prijs op uit zal komen. Een beëdigd en zeer ervaren onderhandelmakelaar voert voor jou de onderhandelingen. Hij zal zijn uiterste best doen de onderhandelingen zo succesvol mogelijk te laten verlopen, mede dankzij onze wijze van tariefberekening. De aankoopmakelaar houdt je op de hoogte van iedere stap, en uiteraard kun je hem altijd bereiken voor vragen en/of opmerkingen.

Wil je de woning aankopen voor deze prijs? Dan starten we met de volgende fase: het inschakelen van een bouwkundig specialist en een lokale onafhankelijke taxateur.

 

NVM-taxatie

Bij de volgende stap schakelen wij een NVM-taxateur uit Utrecht in. Deze beoordeelt voor jou de vraagprijs. De verkregen informatie geeft hij door aan ons. Wij kunnen deze informatie gebruiken bij onze onderhandelingen. Deze service is bij ons basisbedrag inbegrepen.

 

Bouwkundig specialist

Een bouwkundig specialist beoordeelt voor ons de technische aspecten van de woning. Wanneer je de woning met hem doorloopt, zal hij je hierover direct informeren. Je leert de woning op deze manier ook nog eens beter kennen. Deze service is tevens bij ons tarief inbegrepen. Heb je de keuring niet nodig? Dan bieden wij je ter compensatie een gratis taxatierapport. Dit rapport kun je bij alle Nederlandse geldverstrekkers gebruiken.

 

Onderhandelingen

Vervolgens beginnen de onderhandelingen. Onze beëdigde aankoopmakelaar zal tot het uiterste gaan om de beste prijs te realiseren. Hij houdt jou op de hoogte van iedere voorgang. Voor deze onderhandelingen gebruikt de makelaar tevens de informatie die verkregen is door de taxateur en bouwkundig specialist.

 

Controle koopcontract

Wanneer de onderhandelingen positief uitvallen en leiden tot aankoop van de woning, lopen wij samen met jou het koopcontract door. Wij wijzen je op bepalingen die nadelig voor jou zouden kunnen werken, en passen deze in overleg met de verkopende partij aan.

 

Notaris

Indien je besluit over te gaan tot definitieve aankoop van de woning, begeleiden wij je naar de notaris. Wij ondersteunen je tot je de sleutel in ontvangst genomen hebt.

 

24-uurs helpdesk

Naast bovengenoemde service, kun je tevens gebruik maken van onze helpdesk. Hier kun je 24 uur per dag terecht.


Heb je nog vragen? Neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op.